Материнская плата AM3 Soket ASUS M4Т68T-M V2 + Athlon X2 250 (3.0Ггц) б/у

Buy Материнская плата AM3 Soket ASUS M4Т68T-M V2 + Athlon X2 250 (3.0Ггц) б/у

Материнская плата AM3 Soket ASUS M4Т68T-M V2 + Athlon X2 250 (3.0Ггц) б/у

Out of stock
2,400

Материнская плата AM3 Soket ASUS M4Т68T-M V2 + Athlon X2 250 (3.0Ггц) б/у reviews

Be the first to write a review of this product!